formats
Gepubliceerd op oktober 12, 2015, door in Uncategorized.

Afgelopen weekend ben ik samen met enkele vrienden naar Disneyland Parijs geweest. “Daar ben je net iets te oud voor” denk je misschien? Maar toch moet ik je verzekeren dat Disney en de attracties werkelijk voor alle leeftijden zijn. In het park vind je prachtige attracties voor zowel jong als oud. Ik heb alvast een onvergetelijk weekend beleefd en ben zeker van plan om nog eens terug te gaan! Ben jij ook van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan het park van Mickey en z’n vriendjes? Bereid je bezoek aan Disney dan zeker goed voor, want waarschijnlijk ga je voor 1 of maximum 2 dagen. Dit betekent dat je niet heel veel tijd hebt en dat je dus ook niet alle attracties kunt doen. Hieronder heb ik alvast enkele nuttige tips verzameld voor je bezoek aan Disney.

Bereid je bezoek voor

Bepaal zeker al op voorhand welke attracties je wenst te bezoeken. Doe dit met een plannetje van Disneyland en maak een lijstje op of een soort van eigen programma. Zo weet je zeker dat je alle attracties zal kunnen bezoeken die je wenst te bezoeken.

Gebruik de fast pass

Maak gebruik van de fast pass! Dit is een mogelijkheid die het park aanbiedt om minder lang te moeten aanschuiven aan een attractie. Met een fast pass ga je naar de attractie en neem je eigenlijk een ticketje voor een toekomstig bezoek. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de attractie die je wenst te bezoeken zal je vroeg of juist later de attractie kunnen bezoeken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je om 10u een fast pass neemt voor de Space Moutain en dat je pas om 15u terug kan volgens de fast pass die je gekregen hebt. Dit omdat de Space Mountain een zeer populaire attractie is. Bij minder populaire attracties zal de tijdspanne minder lang zijn.

Breng zelf je eten en drank mee

Uiteraard hoef je geen volledige maaltijden mee te brengen naar het park. Maar ervaring leert dat het wel handig kan zijn om bijvoorbeeld enkele tussendoortjes en wat drank mee te brengen. Wanneer je zelf enkele tussendoortjes en wat drank moet kopen in het park kunnen de kosten al gauw oplopen. De prijzen in Disney zijn namelijk niet van de poes.

Gebruik de gratis shuttleservice naar het park

Wanneer je in een Disneyhotel verblijft, kun je (indien het inbegrepen is het arrangement) gratis gebruik maken van een shuttleservice die je van je hotel naar het park brengt. Op die manier ben je sneller in het park en hoef je nog geen krachten te verspelen!

Delen is sexy!