formats
Gepubliceerd op september 17, 2012, door in Uncategorized.

Vandaag stond onze eerste uitwedstrijd op het programma en dit naar Oostkamp, het was vroeg vertrekken voor onze jongens (om 7.15 uur). Al na het eerste fluitsignaal bleek dat we te maken hadden met een sterke tegenstander. Het was eventjes zoeken voor Zwevegem naar de combinaties en het was moeilijk om de druk af te houden. Na drie minuten werd het al 1-0 door een mistasten in de Zwevegemse verdediging. Gelukkig konden onze spelers de al snel tegenscoren dankzij een doelpunt na 5 minuten van Gilles, 1-1. Het werd een aangename eerste helft met kansen aan beide zijden. Na 18 minuten kon Oostkamp terug op voorsprong komen, 2-1 maar 5 minuten later kon Lenny de bordjes terug gelijk zetten, 2-2, dit was ook de ruststand. In de tweede helft profiteerden we van het concentratieverlies van de thuisploeg en stonden we na 10 minuten al 2-5 voor dankzij doelpunten van Lenny, Rune en Henri. Dan kwam Oostkamp terug beter in de wedstrijd en konden ze milderen tot 3-5. Op het kwartier kon Henri nog zijn 2° doelpunt scoren, 3-6 en ook Jonas liet zich eventjes in de kijker spelen met enkele mooie reddingen. Er kwamen nog kansen aan beide zijden maar er werd niet meer gescoord.