formats
Gepubliceerd op oktober 3, 2016, door in Uncategorized.

De zomer ligt alweer een eindje achter ons, wat dus betekent dat we alle zomerkledij mogen vervangen door dikke truien, warme jassen en lange jeansbroeken. Uiteraard is het altijd jammer als de zomerperiode voorbij is, maar het enige wat ik echt leuk vind aan de winterperiode is net die verandering van kledij die je in het straatbeeld te zien krijgt. Persoonlijk vind ik de mode in de winter ook iets mooier dan de mode in de zomerperiode. Zelf bestel ik regelmatig iets online via één van de vele verschillende webshops zoals Zalando, de Bijenkorf, Asos, …

Voor komende winter heb ik alvast de ideale nieuwe outfit in gedachten. Maar voor ik hem bestel, wou ik graag nog eerst even jullie mening!

Een dikke winterjas

In de winter moet je gewoon een coole winterjas hebben. Wel is het altijd moeilijk om een coole winterjas te vinden die bovendien ook nog eens warm en praktisch is. Na een tijdje zoeken vond ik er toch eentje op Zalando:

Wat vinden jullie er van? Het is een lange jas, eigenlijk meer een mantel, van het merk BikBok. De enige kleur waarin de jas te koop is, is in legerkleur. De jas komt tot op knielengte en kan gesloten worden met knopen. Het handige aan deze jas is dat hij heel wat steekzakken heeft, waardoor je dus snel iets kunt wegstoppen!

Skinny fit jeans met scheuren

Onlangs las ik ergens in een modeblad dat het deze winter het seizoen zal zijn van de gescheurde jeansbroeken. Omdat mijn model het (gelukkig!) toelaat, kies ik zelf altijd voor een skinny fit model. Ik vond een leuke jeansbroek met scheuren in een skinny fit model op Zalando:

Doordat een jeansbroek vaak gedragen wordt, probeer ik er toch altijd eentje te kopen van een merk dat ik ken. Zo weet ik zeker dat de kwaliteit van de jeansbroek goed zal zijn! Dat ik er iets meer geld moet voor betalen is uiteraard logisch.

Originele Stan Smith’s

Akkoord, Stan Smith’s zijn al een tijdje opnieuw erg ‘hot’, maar zelf heb ik er ooit gehad toen ze helemaal niet populair waren. Nu ze opnieuw megapopulair zijn, wil graag opnieuw een paar Stan Smith’s in mijn kast hebben staan. Ze kosten redelijk wat geld voor een sneaker, maar het zijn wel enorm makkelijke en vooral coole schoenen. Op Zalando vond ik ze voor ongeveer 95 euro… Wat denk je, maken deze sneakers mijn outfit compleet?

Delen is sexy!