formats
Gepubliceerd op augustus 9, 2014, door in Uncategorized.

Ik wou ze echt graag eens zien, die nieuwe Panda’s daar in Pairi Daiza, het vroegere Paradisio. Daarom ging ik vandaag op bezoek naar deze zoo. En ik moet je zeggen, ik was echt verbaasd. Dit was niet zomaar een zoo, het was een echt themapark! Het park zelf is zo ongelofelijk mooi ingericht dat je je gewoonweg niet meer in België waant.

20140721_150201

Overal staan wel gebouwen en kunstwerkjes als hierboven op de foto. Er is een heus China- deel, alsook een Afrika deel met echte hutjes. Ik waande me er net in Afrika 🙂

20140721_144944

Fonteinen, watervallen, je kan het je zo gek niet bedenken of het is er aanwezig. In het midden van het park ligt precies een boot die net gestrand is. Vanbinnen in de boot tref je een museum aan, ik heb er wel een uur in rondgewandeld. Nee, ik moet echt toegeven Pairi Daiza heeft me enorm verrast op alle vlakken.

Voor meer info ga naar hun website: http://www.pairidaiza.eu/ – maar nog veel belangrijker: ga het gewoon met je eigen ogen ontdekken!

 

Delen is sexy!