formats
Gepubliceerd op augustus 14, 2012, door in Uncategorized.

Gisteren genoot ik van een dagje Plopsaland. Samen met de kids genieten van het mooie park en de vele kleurrijke studio 100 personages. Zelf heb ik maar weinig voeling hiermee, maar de kids zijn gek van Mega Mindy, Piet Pieraat en Bumba. Ze zongen uit volle borst mee met alle leuke liedjes die je hoort tijdens de wachtrijen van de vele attracties.

Het pretpark zelf is zeker niet alleen voor kinderen. Er staan best wel “geweldige” attracties die helemaal niet geschikt zijn voor kleine kinderen. Het Huis Anubis was er zo een. Phew, echt huiveringwekkend die rollercoaster, zeker een van de betere uit de Belgische pretparken. Ook leuk: de Splash, de Spring attractie (niet voor mensen met hoogtevrees), De Draak-rollercoaster en voor de kinderen zeker het Kabouterbos bezoeken. In een bootje vaar je er rond en ontdek je de magische kabouterwereld van Klus, Plop en de andere bekende kabouters. Allemaal leuk en rustgevend om de bekijken.

Je kan er ook eten kopen, maar dat vond ik nogal aan de dure kant. 4,50 voor een hamburger,voor een blikje betaal je 2,50 EUR. Wij hadden Рgierig  zoals we waren Рonze belegde broodjes mee en die kan je opeten op een van de vele bankjes of zoals wij, in de wachtrij van een attractie, want dan verlies je geen tijd.

De kinderen hadden een geweldige dag achter de rug in Plopsaland, we gingen op een maandag en moesten niet echt lang aanschuiven dus konden ze verschillende attracties meerdere malen doen. Dit park is echt een aanrader voor jong en oud!

 

Delen is sexy!