formats
Gepubliceerd op juli 12, 2012, door in Uncategorized.

Vandaag ga ik voor het eerst sinds lang beginnen sporten. Ik ga het gewoon doen! Naar de sporthal, een abonnement aanschaffen en dan is er geen weg meer terug. Vroeger ging ik af en toe zwemmen en heel uitzonderlijk speelde ik een partij tennis met vrienden, maar sinds een goede vijf jaar heb ik het op professioneel vlak zo druk dat ik echt geen tijd kon maken voor sporten… Met alle gevolgen van dien. Mijn buik begint aan te zwellen, dus hoog tijd om er wat aan te doen.

Qua sport heb ik voor fitness gekozen. Vriendinnen hebben me deze sport aangeraden. Je bent in groep bezig en dat motiveert om vol te houden. Bovendien was het ook helemaal niet duur. Ik betaal 95 EUR voor een jaarabonnement. Onze fitnesszaal wordt namelijk gesponsord door de stad waar ik woon, vandaar de goedkopere tarieven. We hebben hier ook een pak andere fitnesszalen maar die vragen echt stukken van mensen. 65 EUR per maand is bij heen geen uitzondering.

Zo, nu is het hoog tijd om mijn sportzak gereed te maken. Handoek, sportschoenen, lidgeld, nog iets? Ik ben er helemaal klaar voor!

Delen is sexy!